LEF ICT heeft diverse oplossingen voor PIN en betaalafhandelingen.

Ons Assortiment Pinterminals

Met de diverse pinterminals van CCV is er altijd een goede optie voor uw bedrijf. U klant kan betalen met zijn pinkaart, smartwatch of mobiele telefoon

Betaalmethoden

Er bestaan veel verschillende betaalmethoden. Bij sommige betaalmethoden betaalt een klant direct, bij anderen juist achteraf. Iedere betaalmethode heeft zo zijn voor- en nadelen. Wij kunnen u advies geven over de mogelijkheden, en welke betaalmethoden bij uw bedrijf passen.

Imagine the Possibilities

Retourpinnen

Nooit meer contant terugbetalen. Met retourpinnen stort jij als ondernemer elektronisch het aankoopbedrag terug op de rekening van de klant. Retourpinnen is een veilige en makkelijke manier om geld terug te betalen.



Verschoven boekingsperiode

Een standaard boekingsperiode duurt van 22.00 uur tot 22.00 uur de volgende dag. Maar sluit jouw zaak na 22.00 uur dan komen die betalingen niet terug in de dagomzet. Bij CCV kan je jouw eindtijd zelf bepalen via de optie ‘verschoven boekingsperiodes’. Zo lopen jouw sluitingstijd en administratie gelijk en dat scheelt veel uitzoekwerk.

Fooi

Accepteer fooien via de pinautomaat. Wanneer een gast een hoger bedrag wil pinnen om je bediening te bedanken voor de goede service, is het voor jou als ondernemer moeilijk onderscheid te maken tussen het exacte bedrag en de gegeven fooi. Met de fooienoptie van CCV zorgen wij dat je ook makkelijk losse pinfooien kunt accepteren.

Financiële rapportages

Bij CCV is het mogelijk om elke dag, week of maand financiële rapportages per e-mail te ontvangen. Daarmee heb je altijd actueel inzicht in jouw pintransacties en staan de betaling-gekoppelde referentienummers in één overzicht.

Meer weten over onze betaaloplossingen?

Neem dan contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.